Onze diensten

Ons machinepark

Machinepark

Duurzaam
en efficiënt produceren

Wij zijn gespecialiseerd in metalen rookgasafvoeren en beschikken over een goed machinepark om onze producten op een efficiënte manier te produceren.

Om onze producten op een efficiënte manier te produceren beschikken we over een uigebreid machinepark. Onze werkplaats is uitgerust met verschillende soorten machines die we gebruiken voor het bewerken van metaal. Zo hebben we onder andere CNC-machines, draaibanken, freesmachines en lasmachines. Door de diversiteit aan machines kunnen we verschillende soorten metaal verwerken en kunnen we onze producten op maat maken.

Onze machines zijn voorzien van geavanceerde software die zorgt voor een snelle en nauwkeurige verwerking van de metaalproducten. Daarnaast zijn onze machines efficiënt en duurzaam, waardoor we onze producten op een milieuvriendelijke manier kunnen produceren. Onze medewerkers zijn opgeleid en hebben veel ervaring in het werken met onze machines. Zij zorgen ervoor dat onze machines op de juiste manier worden ingesteld en dat de productieprocessen soepel verlopen. Hierdoor kunnen we onze producten snel en efficiënt produceren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bovendien kunnen we door onze snelle productieprocessen snel inspelen op de wensen van onze klanten en kunnen we op korte termijn maatwerk leveren.

Wilt u meer informatie over ons machinepark en onze productiemethoden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pi-Metaal - Machinepark

ONZE PROJECTEN

KLEINE IMPRESSIE VAN
ONS MACHINEPARK

Pi-Metaal - Machinepark

Onze diensten

Waar kunnen wij
u mee van dienst zijn:

001

Schoorsteenbouw

Pi-metaal is specialist in het maken van metalen schoorstenen. In onze werkplaats worden de schoorstenen gemaakt met een team van specialisten in metaal. 

002

Rookgasafvoeren

Bij het plaatsen van cascade-opstellingen in nieuwbouw en renovatie, is Pi-metaal uw partner.

003

Renovatie

Ook het renoveren van inpandige schoorstenen door het voeren met flexibele of starre buis behoort tot ons pakket. 

004

Dakkappen renovatie

Renovatie van dakkappen is bij ons in goede handen. Pi-metaal heeft de mogelijkheid om klein seriematig dakkappen te produceren.

005

Industrie

Voor speciale projecten in vele takken van de industrie zijn wij werkzaam.

006

Speciale producten

Heeft u producten nodig van metaal, die niet standaard in de handel zijn te verkrijgen? Pi-metaal is gespecialiseerd in specials.

RECENSIES

WIE GINGEN U
VOOR

No posts were found for provided query parameters.

Contact Pi-Metaal

"WIJ ZIJN UW
MAATWERK PARTNER IN METAAL!”

Stuur ons een bericht of bel ons.

  ADRES:
  Flevolaan 16 1382 JZ Weesp
  EMAIL
  info@pi-metaal.nl
  TELEFOONNUMMER
  0294-254 084
  Wij zijn aangesloten bij:
  Wij zijn VCA gecertificeerd: