Onze diensten

Renovatie

Renovatie

Renovatie van
luchttoevoer, rookgasafvoer en ventilatie.

Ook het renoveren van inpandige schoorstenen door het voeren met flexibele of starre buis behoort tot ons pakket. Indien aanwezig, zullen wij eerst de oude voering verwijderen en de nieuwe voering plaatsen. Hierna maken we een nieuwe buis aansluitend op de nieuw geplaatste voering.

Naast nieuwbouw zijn wij ook bekend met renovatiewerkzaamheden. Dit betreft de renovatie van luchttoevoer en rookgasafvoer, maar ook ventilatie. Wij doen dit voor woonhuizen, flats en appartementen (complexen). Naast het plaatsen van de nieuwe buizen kunnen de oude buizen ook door ons worden verwijderd en afgevoerd.

Renovatie CLV afvoeren

Renovatie van CLV systemen in flats en appartementsgebouwen is momenteel actueel in verband met de nieuwe gasketelwet. Per situatie moet worden bekeken wat technisch maar ook qua kosten de beste oplossing is. Oplossingen kunnen zijn het compleet vervangen van het bestaande CLV kanaal of renovatie door middel van een renovatie-set. Pi-metaal werkt voor deze producten samen met bekende en gecertificeerde systemen.

Renovatie individuele kanalen bij appartementsgebouwen

Bij gebouwen waar de rookgasafvoeren individueel zijn aangebracht is het mogelijk om deze te voeren met een flexibele slang in het bestaande kanaal. Wij gaan in een dergelijke situatie eerst een inspectie uitvoeren om na te gaan of de kanalen geschikt zijn voor deze oplossing.
Een andere mogelijkheid is om de kanalen te vervangen. In dit traject kunnen wij het bouwkundige deel oom uitvoeren. Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten? Neem contact met Pi-Metaal op.

Pi-Metaal, uw renovatie partner

ONZE PROJECTEN

KLEINE IMPRESSIE VAN
ONZE RENOVATIE PROJECTEN

Onze diensten

Waar kunnen wij
u mee van dienst zijn:

001

Schoorsteenbouw

Pi-metaal is specialist in het maken van metalen schoorstenen. In onze werkplaats worden de schoorstenen gemaakt met een team van specialisten in metaal. 

002

Rookgasafvoeren

Bij het plaatsen van cascade-opstellingen in nieuwbouw en renovatie, is Pi-metaal uw partner.

003

Renovatie

Ook het renoveren van inpandige schoorstenen door het voeren met flexibele of starre buis behoort tot ons pakket. 

004

Dakkappen renovatie

Renovatie van dakkappen is bij ons in goede handen. Pi-metaal heeft de mogelijkheid om klein seriematig dakkappen te produceren.

005

Industrie

Voor speciale projecten in vele takken van de industrie zijn wij werkzaam.

006

Speciale producten

Heeft u producten nodig van metaal, die niet standaard in de handel zijn te verkrijgen? Pi-metaal is gespecialiseerd in specials.

RECENSIES

WIE GINGEN U
VOOR

No posts were found for provided query parameters.

Contact Pi-Metaal

"WIJ ZIJN UW
MAATWERK PARTNER IN METAAL!”

Stuur ons een bericht of bel ons.

  ADRES:
  Flevolaan 16 1382 JZ Weesp
  EMAIL
  info@pi-metaal.nl
  TELEFOONNUMMER
  0294-254 084
  Wij zijn aangesloten bij:
  Wij zijn VCA gecertificeerd: